"Съни Кар" се занимава с отдаване на коли под наем – rent a car – основно по българското Черноморие – Варна, Бургас и курортите.

Разполагаме с внушителен автопарк от 35 автомобила, повечето от които на възраст под 3 години. Тъй като автомобилите са нашата страст и държим на клиентите си, стараем се да ги поддържаме винаги в перфектно състояние.

За годините си на съществуване от 2004г. насам успяхме да направим хиляди наши клиенти доволни. Можем да се похвалим с това, че сме предпочитана фирма за rent a car от бизнеса, което свидетелства за нашия професионализъм и безупречност. Сред по-известните ни клиенти са Лукойл, големите туристически агенции, звезди от шоубизнеса и други.

Наш автомобил можете да наемете от по-големите летища и градове в страната – Пловдив, Варна, Бургас, София, както и от офисите ни в Слънчев Бряг и Поморие. При нужда автомобилът ви може да бъде доставен и на друго място.

Само с няколко клика или консултация по телефона можете да запазите някой от автомобилите ни. Ако не сте сигурни кой точно да изберете – свържете се с нас, за да определим какви са нуждите ви и как да ги задоволим по възможно най-оптималния начин. Например, ако сте двойка, която желае да разгледа Черноморието ни, бихме ви предложили компактен и икономичен автомобил като Сузуки Суифт, Опел Корса или Форд Фиеста. Ако сте на бизнес среща и искате да направите впечатление, вероятно по-удачен за вас ще бъде по-висок клас автомобил – лимузина или джип, като Audi Q7, BMW X5, Mercedes C220, BMW 520D и други. За комфортното ви семейно пътуване можем да предложим по-просторна кола. За още по-голямо удобство при шофиране, някои от автомобилите ни под наем са с автоматична скоростна кутия.

Висококачественото обслужване и добрата комуникация с клиента са основни наши приоритети. Каквото и да ви интересува, не се колебайте да се свържете с нас.