Построен през социализма, Слънчев Бряг е бил предвиден за спокойна почивка сред природата, с много паркове и зеленина. Днес не бихте могли да познаете, че това е била първоначалната визия за мястото. Слънчев Бряг е курортът с най-много хотели(над 200), ресторанти, нощни клубове, магазини и сергии. В него животът кипи денонощно, това е Меката на забавлението по българското крайбрежие.

Предпочитано място не толкова за почивка, колкото за диво забавление, най-вече от по-млади чужди и български туристи, заради многобройните си нощни клубове, барове и дискотеки, където стават най-шумните партита по Черноморието.  Който и стил музика да слушате, ще намерите дискотека или бар, който да ви угоди.

Забавленията продължават и на плажа, освен традиционните плажен волейбол, водна топка и водно колело, бихте могли да се насладите и на по-екстремни преживявания, като каране на джет, возене на „банан“, водни ски, та дори и летене с парашут, дърпан от моторница.

Ресторантите са повече от разнообразни, предлага се българска, китайска, сръбска и вероятно каквато и друга кухня си намислите. Менютата са толкова пълни, че ще угодят на желанията и на най-претенциозните с нечувани специалитети, ако могат да си го позволят.

Поради бързото си разрастване, Слънчев Бряг почти се е слял с близките до него курортни селища – Свети Влас и Несебър, където можете да разгледате места с културна и историческа стойност. До тях можете да стигнете с автомобил или автобус, а защо не и пеша.

Фирмата ни разполага с офис в Слънчев Бряг, откъдето можете да наемете някой от нашите 25 модела автомобили. Ако пък желаете да стигнете дотам с rent a car, можете да наемете наш автомобил от градовете Бургас, Варна, Пловдив, София и прилежащите им летища, и да го върнете в офиса ни в Слънчев Бряг.