• Изискване за наемане на автомобил

Наемателят трябва да има валидна шофьорска книжка от минимум 2 години и да е на възраст над 23 години. Минималният период, за който може да се наеме автомобила е 24 часа. При закъснение от 60 минути и повече без предупреждение на наемодателя, наемателя заплаща цял ден. Втори шофьор може да бъде посочен само в момента на наемане на автомобила. Преотстъпване на автомобила на лице, което не е посочено в договора за  наемане на автомобила, е строго забранено.

  • Тарифи

В тарифите са включени застраховките: Гражданска отговорност, Застраховка на местата, както и пълно автокаско. Начин на плащане: Заплащането се извършва при наемане на автомобила. Наемодателят има право да изисква депозит от 100 евро до 300 евро в зависимост от автомобила и периода на наемането му. Такса за изгубени документи/ключ: такса в размер на 150 евро.

  • Гориво

Разходите за гориво по време на наема са за сметка на наемателя и не са включени в наемната цена. Горивото в резервоара на автомобила трябва да се върне в същото състояние, в което е получено. В случай на липса се заплаща 2 евро на литър.

  • Доставка/Прибиране

Доставка и прибиране в рамките на градовете Бургас, Слънчев Бряг, Поморие, Св.Влас, Равда, Несебър е безплатна. Такса доставка и връщане на Летище Бургас 5 евро. Такса доставка и връщане в градовете Созопол, Приморско, Лозенец, Китен, Обзор е 10 евро. Такса доставка и връщане на Летище Варна 50 евро. Ако наетият автомобил бъде върнат в друг град или офис на "Sunny Car" е възможно да бъде начислена допълнителна такса.

  • Задължения при автопроизшествие

При автопроизшествие наемателят е длъжен да уведоми незабавно органите на КАТ и да изисква съставянето на протокол за вината, причините и повредите, които трябва да представи на немодателя. Без наличие на протокол от КАТ, наемателя заплаща 100% повредите по автомобила. Наемателят също така заплаща всички щети причинени умишлено, които не се покриват от застраховките (щети по гуми, джанти или долната част на автомобила).