Търсене на автомобил

Свети Влас е малък крайбрежен град с население от около 4 000 души. Селището е основано от траките през 2-ри век пр.н.е.  Името Св. Влас носи от 14век, а получава статута си на град съвсем скоро – през 2006г.

В непосредствена близост до Св. Влас е курорта Слънчев Бряг, а до него  - Несебър, като трите са добре свързани с редовен транспорт на кратки времеви интервали. Курорта се намира само на половин час път с кола от летище Бургас.
 
Св. Влас е известен с най-голямото яхтено пристанище в страната, където могат да се поберат над 300 яхти. Има няколко луксозни хотела, както и множество фамилни такива, къщи за гости, предлагат се и частни квартири.

Св. Влас е в близост до източния край на Стара Планина, склоновете й образуват интересна комбинация от балкан и море. Планината спомага много за свежия въздух в градчето. Разполага с три плажа, чиято обща дължина е километър и половина.

На ваше разположение са няколко нощни клуба, но истинският нощен живот кипи на броени километри, в Сл. Бряг, където можете да се позабавлявате през нощта и да се върнете обратно сутринта.

Градчето се развива бързо, заради инициативата на няколко бизнесмени. През лятото там могат да се срещнат доста от звездите от българския шоубизнес.

В амфитеатърът се провеждат множество концерти и фестивали. Освен това Свети Влас е домакин и на рали на луксозни спортни автомобили, както и на парад на ретро автомобили.

Поради известността в шоубизнес средите, там често се организират и модни ревюта, промоции и конкурси за красота. 
Освен Несебър и Сл. Бряг, в близост до Свети Влас се намират курортите Елените, Равда, Ахелой.

Фирма „Съни Кар“ разполага с офис в Сл. Бряг, откъдето можете да наемете автомобил за разходката, пътешествието си или други нужди. Ако пристигате на някое от летищата по Черноморието, rent a car автомобил за ваше удобство може да ви бъде осигурен направо там.