Автомобили под наем в ПриморскоПриморско е китно градче, разположено на полуостров по южното Черноморие и е с население от около 2500 души.

Селището е с хилядолетна история. Тракийското светилище Бегликташ  според учените е изградено през 14в.пр.н.е. и действало до 5век сл.хр.  Служило е като часовник, календар и храм на Слънцето. Днес останките от него са интересна туристическа атракция. През средновековието Приморско е бил областен център с крепост, останки от която и днес са видими около плажа.

Приморско може да се похвали с цели четири плажа – Северен, Централен, Южен и „Перла“- известен  с уникалните си пясъчни дюни, достигащи височина до 20м. Въздухът в Приморско е свеж, благодарение на близките склонове и гори на планината Странджа. Любопитен факт е, че градчето се намира на границата между средиземноморския и умереноконтиненталния климат. Набляга се на екологията и опазването на средата, като наскоро града получи международно призната награда са усилията си в тази насока.

Имате много възможности за настаняване – луксозни хотели, фамилни такива, частни квартири, къмпинги. 

Приморско се радва както на туристи на средна възраст, така и на младежи, поради многото си възможности за забавление – водна пързалка, водно колело, банан, водни ски, сърфинг и т.н.; Голям брой нощни барове и дискотеки обслужват туристите през лятото.

Можете да вечеряте както в изискан ресторант, така и в панорамен на плажа, или в някоя от битовите български механи с жива музика.

Сред природните богатства, които си заслужава да посетите, е Масленият нос – третият по големина в България, около него често се разбивали кораби, натоварени със зехтин, откъдето произлязло и името му.

Не бива да пропускате природния резерват Ропотамо, едно от местата с най-девствена природа в България.

Ако искате да си осигурите една неповторима почивка и да разгледате южното ни Черноморие, СъниКар може да ви предложи услугата си rent a car. Разполагаме с нови автомобили под наем на достъпни цени, които можем да доставим на удобно за вас място.